torstai 27. kesäkuuta 2019

Se päivä on tänään

Klo 8:30
Aamu alkoi sillä kun heitin riisit lattialle. Eikös se tarkoita jotain hyvää, kun juuri naimisiin menneiden päällekin viskotaan riisiä? Olisi miellyttävää, jos se toisi vaikka onnea. Sanoin äsken heiheit miehelle ja piakkoin myös Jyväskylälle. Ensimmäisenä suuntana on jännittävä kulttuurikohde Töölö, josta huomenna sitten lentelemään kohti Prahaa.

Rinkka on pakattu ja seuraavaksi suunnittelin purkaa sen ja miettiä ihan oikeasti tarvitsen kaiken tuon tavaran. Painoa rinkalla on 15kg, mutta se näyttää turhan täydeltä, ehkä mä keksin vielä jotain mitä ottaa pois, jos en niin olkoot. Heitetään sitten menemään käyttämätöntä tavaraa ja ostetaan käytännöllisempää tilalle.

Ulkona sataa vettä ja minulla on jo nyt kenkä dilemma. Suunnittelin lähteväni reissuun ballerinoissa, mutta ei ne tuolla sateessa ole kivat. Vaihtoehtoisesti voisin laittaa lenkkarit tai sandaalit. Lenkkarit ei ole katu-uskottavat, mutta ehkä ne silti on paras vaihtoehto. Kumppareita en kanna, vaikka ne ehkä hyvät olisikin.

Klo 15:00
Vaikka olenkin kerran aikaisemmin missannut lennon, niin nyt on pakko myöntää, että 1h15min etukäteen juna-asemalle tulo oli turhan aikainen ja hieman liioitteleva varotoimi. En voinu olla enää kotona, oli pakko päästä liikenteeseen. Avaimet jätin kotiin, se oli kovin outoa, mutta sieltä ne löytyy kun sinne palaan.

Tästä se alkaa.
-Kilpikonnaksi naamioitunut Stu

2 kommenttia:

  1. Minne matka? T.Katja

    VastaaPoista
  2. Tsekkien kautta kaakkois-aasiaan. Reissussa ois tarkoitus olla joulukuun puoliväliin asti.

    VastaaPoista