perjantai 5. heinäkuuta 2019

Saapuminen Bangkokiin

Lähdin Brnosta kohti Prahaa klo 14:00. Prahasta lento Suomeen ja 2h odottelua Helsingissä, siitä sitten vähän yli puolenyön sitten kohti Bangkokia! Minun vieressä istui Norjasta kotoisin oleva mies, joka oli Pattayalle menossa. Oli myös ekaa kertaa reissaamassa thaimaahan. Mä löin sitä unissani vahingossa ainakin kolmesti ja joka kerta pyysin ensin suomeksi anteeksi, kunnes tajusin, että niin ei se ymmärrä. 10h lento meni yllättävän kivuttomasti ja jalat ei turvonnut kiitos maailman seksikkäimmän asian, eli kompressiosukkien.

 Mun huone on pieni ja kompakti. Mutta minulla on ilmastointi laite! Kuuma ja kostea on saanut ihan uuden merkityksen täällä ollessani. Ulkona on sellainen kivan nihkeä olo koko ajan ja kaikissa ostoskeskuksissa sekä junissa yms ilmastointi pauhaa ihan täysillä. Eli ensin hikoilet kuin possu pihalla ja sit jäädyt sisällä. Kätevää pukeutumisen kannalta eikö?

Tosin äänet kuuluu huoneeseen aikahyvin, mutta ötököitä tai liskoja ei ole näkyny, joten olen ihan tyytyväinen. Sunnuntaista alkaen majoituksekseni muuttuu sitten hostelli, joten oma huone on historiaa vain.


Aamulla kävin aamupalalla hotellin aulan ruokapaikassa, ei vaan ollu vielä voimia lähteä sen kauemmas. Oli hyvää ja teki tehtävänsä. Siitä sit tuktukin kyytiin jonka kanssa sovittiin hinnaksi 150 bahtia siitä että se vie minut MBK kauppakeskukselle. Hinta oli ihan ryöstö, mutta totesin sen olevan osa kokemusta plus satoi vettä, sekä kuski vaikutti mukavalle, niin päätin tarttua tarjoukseen. Kai siitä ois voinut tinkiä, mä en oo vielä päässy siihen sisälle. 

Täällä on jännittävä lippu metroissa. Menee automaatille, valitsee mihin on menossa, laittaa rahaa ja kone antaa sulle tälläisen muovisen kolikon. Tällä sitten piippaillaan porteista ja kun pääsee perille se laitetaan viimeisellä portilla kolosta sisään. Kävin tänään testaa myös Skytranin jossa oli sama systeemi, mut automaatti antoi tutumman oloisen kortin, eikä tuollaista Stigan lätkäpeliin sopivaa kiekkoa. 

Ja tosiaan, kädessä on matkasormus. Minua ei ole kosittu. Tällä vältän useita ei niin kivoja kohtaamisia.




 Tänään on ollut uusien asioiden päivä.
En ole aikasemmin tilannut tollaisella pöydässä olleella laitteella. En ole aikasemmin yrittänyt syödä nuudelikeittoa puikoilla enkä ole koskaan maistanut pallurateetä. Kaikki muu oli oikein kivaa, mutta pallurateen pallurat ei ollut minusta hyviä.











Noin. Hotellikuolema ja huili on suoritettu. Ottaisiko illaksi suunnan markkinoille vai kenties johonkin skybaariin drinkille? Prahasta ja Brnosta tulossa tekstiä kunhan saan kuvat liitettyä, me tehtiin niin PALJON sen viikonvaihteen aikana!

-Stu

1 kommentti:

  1. Kannattaa tinkiä kovasti. Palsanmäen opeilla tarjoo puolet hinnasta. Vai pitäiskö tinkiä enemmänkin.
    -annu

    VastaaPoista